Kizárólag cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki.

Keresés
Termékek

Amit kínálunk

Irodaszer webáruházunkban több, mint 20.000 termékből válogathatnak partnereink, melynek jelentős része raktárról elérhető és akár 24 órán belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára. Ezzel partnereink számára megkönnyítjük az irodaszerek, felszerelések beszerzését, csökkentjük költségeit és még időt is spórolunk. Az OfficeStar.hu irodaszer webáruházon keresztül nehézségek nélkül, gazdaságosan intézheti irodaszereinek beszerzését! A munkanapokon 15 óráig leadott megrendeléseket következő munkanap szállítjuk.

 

Célunk, hogy partnereink válláról le tudjuk venni az irodaszerek, felszerelések, eszközök, kellékek és irodaellátással kapcsolatos beszerzések logisztikai és adminisztratív terhét.

 

Amit kínálunk:

  • Valós idejű készletinformáció (csak azt tudja a kosárba tenni, amiből van van raktáron)

  • A délután 15 óráig leadott megrendeléseket következő munkanap kiszállítjuk az egész országban

  • Többszintű regisztráció, a cégen belüli adminisztráció csökkentése érdekében

  • Költséghelyek, limitek beállítása, a hatékonység növeléséért

  • Kedvenc termékek nyilvántartása, hogy egyből megtalálja amit keres (regsiztráció szükséges)

  • Hűségprogram

 

Többszintű regisztráció

Igény esetén rendelkezésre áll webáruházunkban a többszintű regisztráció, ahol a dolgozók kiválaszthatják mire van szükségük, de a döntéshozónak kell a rendelést jóvá hagyni. Így nem szükséges külön az igényeket összeírni, valakinek összesíteni, majd az egész rendelést leadni. Nem kell többször elvégezni ugyanazt a munkát.

 

Költséghelyek, rendelési limitek

Lehetőség van költséghelyek beállítására is, így akár különböző időszakokra vonatkozó rendelési limitet is (heti, havi, negyedéves, éves) beállíthat, mely időszakos keret felhasználása után nem engedélyez további megrendelést a rendszer. Ezáltal még gördülékenyebben, hatékonyabban működik az irodaszer beszerzés.

 

Csatlakozzon Ön is elégedett vásárlóinkhoz!

Üdvözlettel,
OfficeStar csapata


 

Kosaram